Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Griepvaccinatie 2018


Griepvaccinatie Kunt u op woensdag 17 oktober de griepvaccinatie niet halen, of wilt u liever thuis geprikt worden, omdat u niet op de praktijk kunt komen? Als u aan huis geprikt wilt worden dan kan dit op woensdag 24 oktober v.a. 14:00. Dit kunt u telefonisch regelen via de assistente op 0251-312309 Indien u op woensdag 17 oktober verhinderd bent hebben wij op woensdagavond 24 en 31 oktober tussen 18:30u en 19:00u een inloopspreekuur.
Lees verder »

Nieuwsbrief herfst 2018


Beste Inwoners van Akersloot, De griepvaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook uw omgeving. Mocht u onverhoopt toch de griep krijgen dan krijgt u hem minder heftig, mooi meegenomen. Bekend is dat werknemers die hun griepprik halen minder vaak ziek zijn. GRIEPVACCINATIES Op 17-10-18 tussen 15.30u. en 18.30u. staan we weer klaar om uw jaarlijks griepprik te geven. U krijgt een uitnodiging in uw brievenbus en dan is uw precieze tijd zichtbaar ( spannend! Maar u mag ruilen) Tijdens die tijd is de praktijk alleen bereikbaar voor spoed. AVONDSPREEKUUR Sinds 5 jaar houden wij alweer een avondspreekuur, veel mensen zijn hiervan nog niet op de hoogte. Wel behouden we de avondspreekuurplekken het liefst voor mensen die moeite hebben om overdag te komen. Via de website kunt u zelf een afspraak inplannen op het moment dat u schikt. Om online een afspraak in te plannen hoeft u geen account aan te maken, Indien u liever belt kan dat ook. TERMINAAL OVERLEG Thuiszorgverpleegkundigen en huisartsen overleggen in Akersloot sinds anderhalf jaar eens per 2 maanden over complexe thuiszorgpatiƫnten in de terminale fase. We melden het aan de betreffende patiƫnt als dat gebeurt. Het is kwaliteitsverhogend voor alle partijen en leerzaam. Een geweldig proces waarin we elkaars kwaliteiten steeds meer zien. HERHAALRECEPTEN Herhaalrecepten kunnen op vier manieren besteld worden: per telefoon op de receptenlijn (optie 2 in het keuzemenu) via de website, als u inlogt met uw account doosjes in de brievenbus op de praktijk telefonisch, via de assistente Namens alle medewerkers van GROEPSPRAKTIJK AKERSLOOT, De Kwekerij 1 te Akersloot, Tel 0251-312309 Vriendelijke groeten, Marjolijne Markvoort, huisarts Zie ook de website: WWW.HUISARTSEN-AKERSLOOT.NL
Lees verder »

Vast team


We werken in een vast team. Zoals overal in Nederland werken de meeste artsen parttime.
Bij spoed komt u de huisarts tegen die op dat moment werkt, logisch.
Als het geen spoed betreft kunt u zelf om de huisarts vragen die u meestal heeft, dit kan soms een dag of twee duren.
De assistente helpt u erbij zoveel mogelijk dezelfde huisarts te geven.
Het is goed om te beseffen dat dit een landelijke trend is. Evenals het feit dat de praktijk het hele jaar geopend is ( en u dus niet meer zoals vroeger bij een waarnemende praktijk hoeft aan te kloppen).
Verder heeft de praktijk een avond- en ochtendspreekuur.

Lees verder »

Welkom bij Groepspraktijk Akersloot


Onze Groepspraktijk heeft service en bereikbaarheid hoog in het vaandel. We combineren de moderne huisartsgeneeskunde met de toegankelijkheid die kenmerkend is voor een dorp. Privacy vinden we heel belangrijk, evenals een luisterend oor bieden aan onze patienten, en de problemen zo veel mogelijk zelf proberen op te lossen en te investeren in medische ontwikkelingen. Door aan te sluiten op de persoonlijke wensen van de patienten, komen we het verst. We hebben al jaren dezelfde vertrouwde gezichten.
Voor de chronische ziektes, zoals suikerziekte, astma, hart-en vaatziekten en emfyseem doen we mee aan de ketenzorg zoals die ontwikkeld is in de regio. We werken met gediplomeerde praktijkondersteuners voor geestelijke en lichamelijke zorg.
Groepspraktijk Akersloot werkt volgens afspraak en biedt extra ochtend en avondspreekuren.
Lees verder »